fredag 2 augusti 2013

Uppdatering inför hösten

Nu var det länge sedan vi skrev ett inlägg här på bloggen. Vi har haft lite semesterstängt och sedan har vi gått på lågfart under ett par veckor. En första aktivitet hade vi i onsdags då vi spelade trivial pursuit tillsammans.

From nästa vecka är vi dock alla på plats igen. Och vi börjar också med aktiviteter 4 dagar per vecka (måndag, tisdag, torsdag och fredag) som vanligt.

Nytt för i höst är att Marita Hjelm gått i pension och därför slutat hos oss. Hon har ersatts av Carina Sjöstrand. Carina arbetar här på Hikikomori onsdagar, torsdag förmiddag samt fredagar. Övrig tid arbetar hon som sjuksköterska på unga vuxna-mottagningen. Carina har ett stort intresse i musiken vilket nog kommer att speglas i vissa av våra aktiviteter.

Vad gäller platser hos oss så är det så att vi har ett par stycken som står i kö för att få börja hos oss och läget är som sådant att det ser ut som om vi kommer att kunna ta emot några stycken till hösten.
Under hösten hoppas vi också få veta om vi kommer att få fortsätta efter mars 2014 eller om vår verksamhet kommer att ta slut då. Håll tummarna för oss!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar