onsdag 1 februari 2012

Seminarium

Idag på eftermiddagen håller Hikikomori ett spridningsseminarium med inbjudna från bla allmänpsykiatrin, socialtjänst och skolor i Uppsala kommun men också i övriga länet. Seminariet hålls i Alfvénssalen i Uppsala och drygt 150 personer har anmält att de kommer. 

Vi kommer att informera om hur vi jobbar i projektet samt säga något om hur det gått hittills. Psykolog Jenny Ulander från unga vuxna-mottagningen kommer att tala mer om patientgruppen Hikikomori och vi har även bjudit in författaren Johanna Nilsson som kommer att läsa ur sin senaste bok "Gå din väg men stanna" och delta i ett samtal om unga människors psykiska ohälsa.
Mot slutet av seminariet kommer vi att rikta in oss på framtiden och berätta om idéer som vi vill prova under de två år som är kvar av projektet.
Vissa av oss i personalen är nog lite nervösa:) men vi är också fulla av tillförsikt, att detta kommer att bli riktigt bra!

Ett litet tips också! Titta lite extra i nästa veckas exemplar av Uppsalatidningen. Diana och Kerstin har blivit intervjuade och fotograferade av en journalist därifrån och det kan nog bli ett riktigt intressant reportage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar